Izabela Mortas

Max gotuje z natury. Z tego, co sam… uzbiera [PRZEPISY]

Z zawodu kucharz, miłośnik przyrody, fotograf amator. - Te drogi zbiegają się na moim blogu - mówi Maksymilian Przybylski z Kielc. Z zawodu kucharz, miłośnik przyrody, fotograf amator. - Te drogi zbiegają się na moim blogu - mówi Maksymilian Przybylski z Kielc.
Izabela Mortas

Jego przepisy są wyjątkowe - tworzy je ze składników, które sam odkrywa. Kielczanin Maksymilian Przybylski opowiada o swojej pasji.

Tak samo jak gotowanie kocha naturę i fotografię. Wszystko łączy na swoim blogu „Max gotuje z natury”, na którym dzieli się z czytelnikami oryginalnymi pomysłami inspirowanymi sezonowymi produktami, odkrytymi przyprawami z dzikich roślin.---
Co gotuje? Przeczytajcie o jego niezwykłych odkryciach.

Pozostało jeszcze 92% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Izabela Mortas

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.