Tutejsze jedzenie jest nie tylko wykwintne i obfite w smaki, ale też bardzo sycące - mówi o kuchni podkarpackiej Magda Gessler, znawczyni smaków, restauratorka, prowadząca telewizyjny program "Kuchenne rewolucje".
Na zagrożenia związane z pandemią reagujemy lękiem. I jak sobie z nim radzimy? – Większość z nas po prostu myje ręce, nosi maski i ogranicza kontakty, ale część ludzi zaprzecza: nie ma wirusa, nie ma czego się bać, a ponieważ w grupie raźniej –...
– Pamiętam, jak jeszcze kilka lat temu, kiedy dorastałem i dopiero wchodziłem w dorosłość, zależało mi na tym, by każdy mój nowy post miał jak największą liczbę lajków. Z czasem zauważyłem, że czuję coraz większą presję i stres, że jestem niepewny...
Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.
© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.